Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

a netečností většiny populace. Cesta zde je a to občanská aktivita, spojovat se do občanských sdružení a řešit své problémy jak v okolí v obci ... .  Každý poslanec má někde kancelář ... .  Nějak vám z toho vypadlo české rovnostářství a maloměšťáctví, které dusí lidi jež stoji na vlastních, podnikají v původním slova významu či spravují historické rodinné vlastnictví pro další generace. Jakmile se zde někomu daří, tak se sesypou hyeny a snahy tunelovat, když se k tomu přidá socialistické chování zaměstnanců, velké papírování, šikana ze strany nespočtu úřadů, nekoordinovaná politika vlády a ministerstev, kdy  nekoordinovaně zvyšují a zavádí různá poplatky a platby, nulová dlouhodobá hospodářská vize, zahraniční politika a přístup k EU a slepé  a 199,9999% zavádění norem EU a nakonec drahé vstupy energií, nízká vymahatelnost práva, nízká aktivita Policie ... . Problém je v socialistické setrvačnosti myšlení generací, kdy platí heslo co tě nepálí nehas a malá domů ... .

Naše země má velmi kvalitní zákony, dobrou správu země jen zde chybí odvaha, odpovědnost, politická vůle a zodpovědnost a oddělení správních výkonů od politické moci a vlivu a fatální je české obcházení zákonů a bratříčkování ... .

1 2
možnosti
RF

R49a13d52i22m 30F86r90a10n43c

16. 5. 2013 16:14

R^..a neuvěřitelná otupělost, lhostejnost, lenost více zdravě přemýšlet a morální pokleslost. S výrazem "velmi kvalitní zákony" bych trochu šetřil, být vámi, ale jinak vcelku souhlas, zejména s potřebou větší občanské aktivity, jenž skomírá.

3 1
možnosti
IF

Nedělejte z lidí nesvéprávné hlupáky, kteří potřebují celý život vodit za ručičku :-/

5 7
možnosti

Na léčení hráčských závislostí nastupují  na několik měsíců dobrovolně v psychiatrických léčebnách i vysokoškolsky vzdělaní lidé, kteří nejsou nesvéprávní.8-o

6 4
možnosti
VA

K tomu snad není co dodat !KARMAR^

6 3
možnosti
DH

Bárta  z VV v PS navrhoval zastropování lichvářských úroků - poslanci to neschválili, asi měli na práci něco důležitějšího, např jak si zvýšit platy.:-/

8 3
možnosti
MB

M10i51l53o51š 34B82é69m

16. 5. 2013 13:25

Na jednu stranu by pak ty služby (poskytování půjček, hazardní hry), po uvržení do ilegality, mohli zlevnit, protože provozovatelé přestanou platit daně. Na druhou stranu podraží, protože provozovatelé budou mít nové náklady spojené s činností v ilegalitě (úplatky, apod.). Vlk se nažere a koza zůstane celá.

2 3
možnosti
MB

M48i11l70o45š 10B92é33m

16. 5. 2013 13:28

Jasné je jedno. Daňový poplatník na tom bude tratit. Protože stát přijde o část výnosu z daní a bude muset začít vynakládat prostředky na "boj" proti těmto činnostem.

2 3
možnosti