Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak Plíšková sice prohrála 1:2 na sety, ale je škoda, že vedla 3:1 ve třetím setu a neudržela svůj náskok. Škoda, tak snad vyhraje Karolína příště. ;-)R^

2 0
možnosti
JN

Souhlas - toho třetího setu škoda, zřejmě se tam projevilo především to, že hrála své první finále na Grandslamu a závěr zápasu nezvládla psychicky. Ale i tak před jejím výkonem na US Open klobouk dolů.

1 0
možnosti
JH

Karolíně samozřejmě fandím a věřím, že zvítězí. Ale nebude to ve mně budit takové emoce, jako kdyby hrála Petra. Petra je mi bližší. Sen, že se setká Petra s Karolínou ve finále GS není, snad, ještě naprosto ztracený.

2 0
možnosti
JN

Sázkové kanceláře sice favorizují Kerberovou, ale já tipuji 2.1 pro Plíškovou (na gamy si to tipnout netroufnu :-)). [>-]

1 0
možnosti

Na ČT sportu zatím jde ve 22:05 Liberec-Plzeň 1:2 - na Eurosportu ten problém není 8-o Tipuji dodatečně 2:0 pro Plíškovou - asi 6:4, 7:5 ? Nechme se překvapit.R^

0 0
možnosti
Foto

Sport mam rad. Myslim si vsak, ze je lepsi, kdyz kazdy sam aktivne sportuje nez aby ztracel prilis casu u televize nebo jako divak v hledisti.

Soucasny spickovy sport uz nema s pravym sportem prilis spolecneho. Je tam prilis penez. V dusledku toho, se nekteri sportovci uchyluji k dopingu a kdo chce patrit mezi nejlepsi, jde v treningu a zavodech tak daleko, ze je to az nezdrave.

Presto spickovy sport rad sleduji a tesi mne, ze jiz leta mame spoustu spickovych tenisek.

Muj tip

Obe jsou nyni myslim zdrave, tak ke scratchi nedojde. Vysledek neco mezi 6:2, 6:2 a 2:6, 2:6. ;-) Pochopitelne je i mozne, ze se budoi hrat tri sety.

Pokud Karolina zacne stejne dobre jako proti Serene a vydrzi cely zapas dobre podavat, tak by mohla vyhrat. Nemka je vsak houzevnata a dobra obranarka, takze to Karolina snadne mit nebude.

1 0
možnosti

Zdravím Jaroslava do Nizozemska. Pochopitelně vrcholový sport nepodporuje tělesné zdraví - to je obecně známé zjištění. Tenis hraju sám už desítky let rekreačně a o to více obdivuji špičkové tenisty jak to umí. Přirovnal bych to ke sledování špičkových baletních mistrů, kteří většinou tančí na krásnou hudbu. Ale nejkrásnější balety také neprospívají tělesnému zdraví tanečních mistrů, kteří odcházejí z aktivního působení brzy jako vrcholoví sportovci. Pak většinou dělají choreografy - dnes byl rozhovor s bratry Bubeníčkovými, kteří letos končí s tancem. ;-(

2 0
možnosti
MV

Ano...ale nikde nevidim v kolik hodin hrajou?

0 0
možnosti

Čas přenosu zápasu píšu pane Vlčku tady v diskuzi a u fotografie Kerber to píšou na obrázku z Bildu také Němci :-) R^

0 0
možnosti
JR

J54a68r57a 17R65a31n68k

10. 9. 2016 20:48

Karoline pochopitelne drzim R^R^

Musim se smat svemu omylu, cetla jsem pouze jmeno Pliskova a domnivala jsem se , ze jde o zdejsi Tonicku, ktera se zabyva kruhy v obili a vsemi konspiracnimi teoriemi, tak jako panove Novak, Gabriel a Petrik - blizi se 9/11;-)

0 4
možnosti

Zdravím do Kanady, i když na západním pacifickém pobřeží máte jiný čas než my v Evropě nebo v New Yorku 8-o

1 0
možnosti

Uzávěrka tipování zde na finálový zápas US Open žen je pochopitelně dnes do 22 hodin, kdy začíná přímý přenos na ČT SPORT. ! ;-)

0 0
možnosti