Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J33a37n 61P47a71v62e95l

23. 8. 2016 13:49

Komentátoři jsou různí, takže je většinou nehodnotím. Až na vyslovené katastrofy. Ono je jednoduché na ně nadávat, ale potřeba si uvědomit, že lidé, kteří by to mohli v Čechách dělat na skutečně vysoká úrovni, jsou v soukromých firmách za vyšší platy.

Co se přenosů týče, strašně mi vadilo, že jsem nevěděl, kdy co budou dávat. Mám dojem, že program tam někdo dal předchozí den a pak už se celý den na to nesáhlo. Tudíž jsem si v programu přečetl, že na kanálu je vysílán beach volejbal, ale byla tam znělka a nebo střeba ze vzduchové pistole. Případně jsem si chtěl přečíst, co dávají na ČT4 a program na celý den byl generický nápis OH RIO, celý den, rozkouskovaný na časové úseky.

2 0
možnosti

Měl jsem podobnou zkušenost s informačním systémem ČT na internetu. Ani jsem raději do blogu nevložil nic neříkající - jak píšete generický nápis OH RIO viz http://mirek.st.sweb.cz/CT-info.jpg 8-o

1 0
možnosti

...no jóoo ale šťouchnout do toho přepadení us plavců se ale nikomu nechce,,,jistota je jistota;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

Pro mě největší uspávač hadů - Radek Bauer. Jeho pojetí házené, udělalo z dynamického sportu, kávový dýchánek. ;-)

1 0
možnosti

Jenom k tomu, že zápas Šafářová-Strýcová versus Erraniová-Vinciová nepřenášel žádný televizní kanál: nebylo to třeba tím, že utkání se hrálo na dvorci, kde televizní kamery nebyly? ;-)

3 0
možnosti
Foto

Souhlas, hledal jsem i různě na internetu nějaký streamový zahraniční přenos, ale zkrátka nikde nic. Důvod byl prostý, program zbrzdilo počasí, tak aby se vše stihlo, muselo se hrát i na kurtech bez kamer. Zde bych ČT odpustil a možná bych si dovolil požádat autora, aby mi nějak doložil, že zápas o semifinále čtyřhry byl někde přenášen, děkuji ;-)

0 0
možnosti

Zkusme každý aspoň jednoho komentátora pochválit. :-)

Za TdF určitě chválím Tomáše Jílka. Když si představím, že by zrovna takový přenos měli táhnout Čapek nebo Rejman ...

1 1
možnosti

Dobře zkusím pochválit také jednoho - Petr Vichnar je sice můj bývalý kolega z fakulty tělesné výchovy a sportu v Praze, kde studoval kombinaci český jazyk a tělesnou výchovu, ale jeho klidný a kultivovaný projev se mi vždy líbil. I když teď působil jen v olympijském parku na Lipně a dělal jen rozhovory. ;-)

2 0
možnosti

Já teda hlavně nerozumím tomu, proč se na vrcholu drží Jiří Rejman.

Řečová vada, nesmyslné větné vazby (ten chlap snad zcela postrádá jazykový cit), vůbec žádná pohotovost.

4 0
možnosti

Megalomanské pojetí vysílání LOH na ČT jen potvrdilo, že Kavčí hory potřebují pořádně provětrat. Někdy jsem si připadal, že v hlavní roli jsou nafoukaní a sebestřední komentátoři Záruba, Bosák, Helcel a spol., kteří divákovi vnucovali své přesuny na sportoviště, jízdy taxíkem, výtahy, válení se v posteli atd. Pokud to šlo, přepínal jsem na zahraniční stanice nebo Novu Sport.

4 0
možnosti

Vidím to podobně a dokonce lidé psali, že vypínali český komentář a někdo místo toho poslouchal opravdu zpravodajství a přímé reportáže z českého rozhlasu. 8-o

3 0
možnosti

Úplně mimo mísu, ale jestli se nepletu a myslím, že určitě ne, tak Vás pane učiteli zdraví Váš bývalý žák R^.

1 0
možnosti

Díky za pozdrav. Také zdravím bývalého žáka, ale nevím zda je to z atletických sportovních tříd v Ústí nad Labem, kam chodila i pozdější modelka Tereza Maxová - nebo z průmyslovky ? ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 218
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3649x
Působil jsem rád přes 35 let ve školství a sportu.