Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Štorchu, že se nestydíte tady psát takové lži o bývalém premiérovi Jiřím Paroubkovi a ještě podpásově, v průběhu voleb?! Vy jste nepochopil, že ty výroky Jiřího Paroubka jsou nadsázkou a ironií, aby si vůbec někdo všiml, že něco důležitého říká? Potom nechápete vůbec nic, jako i řada dalších nul, které se tady předvádějí přesto, že sami nikdy nic pořádného nevytvořili a pouze chcete jednoho z mála schopných politiků v této zemi poškodit. Jiří Paroubek je jedním z mála vzdělaných, pracovitých a průbojných politiků, který se nenechá jen tak někým odradit a snaží se pomoci všem slušným lidem v této zemi, nekouká jen na sebe - a hlavně - NEKRADE!!!! A protože na něho nikdo nic nemá a ani najít nemůže, protože vždy bojoval proti korupci a vyrazil z vlády každého ministra, který nepracoval s náležitou intenzitou či jen lehce naznačil, že by mohl být úplatný, stal se pro ostatní politiky dost nebezpečným a proto je vůči němu novináři uměle pěstována taková averze. Nebo mu závidíte krásnou mladou ženu? Co si to vůbec dovolujete? Zamyslete se nad sebou!

3 3
možnosti

Vážený pane, dovoluji si vyjádřit jen svůj osobní názor a to se podle vás nesmí ? Jak vidím podle fotografie, tak pamatujete stejně jako já staré časy, kdy se to nesmělo. Jak říká moudrý citát - Pro pravdu se lidé nejvíce zlobí. Mnozí politici spoléhají na to, že lidé zapomenou na jejich prohřešky z minulosti. Naštěstí se řada politiků veřejně znemožní sama. Mladou ženu mu nezávidím, protože nespolehlivost v dlouhodobém partnerském vztahu považuji i za nespolehlivost ve vztahu k voličům. Stejně tak vyměnil historickou stranu ČSSD za novou, kterou založil. Naštěstí se zmýlil, když se domníval, že lidé ho budou volit jako osobnost. Vy jste asi nepochopil, že nevhodná nadsázka a ironie působí logicky sociologické škody u voličů.R^;-)

2 2
možnosti
Foto

Neuvěřitelně trapné. Přehrabujete se v tom jak ve starém kyselém zelí a ne a ne to dijíst Rv

2 4
možnosti

don't be angry, take it easy - když vidím dítě na kolotoči, tak jeho komentář neberu vážně. Máte pravdu, že pan Paroubek byl dříve neuvěřitelně trapný a je až do současnosti,  když si myslí, že ho někdo za jeho plky zvolí do Evropského parlamentu. Minulost je realita, ze které je třeba vycházet při vnímání současnosti. To je to přehrabování - do you know ? ;-)8-o

3 2
možnosti
Foto

Zajímavý bude absolutní počet hlasů. V parlamentních volbách získal 0,07% - tedy necelé promile, což bylo zhruba 3.800 hlasů v celé republice. Třeba posílí na 3.900..;-)

3 1
možnosti

Daňové dluhy odpouštějí všichni ministři. Podotýkám, že ministři financí - a to Paroubek nikdy nebyl, takže když byl Paroubek premiérem, tak daňové dluhy odpouštěl současný premiér Sobotka. A ještě jedno - aby Vám někdo mohl daňové dluhy odpustit, tak o to nejprve musíte požádat a svůj požadavek zdůvodnit.

2 1
možnosti

a pak pro nej usporadat svatbu v hotelu, ktery provozujete

6 2
možnosti