Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Budeme utíkat před neviditelnými sítěmi ?

V řadě zemí lidé citliví na elektromagnetické vlnění zůstávají ve svých bytech, které mají ochranu před neviditelným působení vln mobilních operátorů, wi-fi sítí a mnohých dalších vysílačů. Jiní lidé se už stěhují daleko od měst zasažených elekromagnetickým smogem - do lesů a hor. Odborníci tvrdí, že v současné době probíhá největší přírodovědný experimet na celém lidstvu. Bohužel tento pokus nikdo neřídí a nekontroluje. Světová zdravotnická organizace (WHO) považuje extrémní zvýšení počtu elektromagnetických vysílačů po roce 1997 za závažný faktor při vzniku rakovinných změn v lidském těle. Když přijdete do nemocnice, tak tam často bývá pokyn k vypnutí mobilních telefonů, aby jejich činnost nenarušila jemné funkce lékařských přístrojů, a tak zprostředkovaně i životy pacientů. V letadlech  se také mají mobily vypnout se při startu a přistávání, aby nedošlo k ovlivnění elektroniky řízení a následné havárii. Bohužel si mnoho lidí neuvědomuje, že havárie s následky na naše zdraví a stavbu naší DNA právě neustále doslova  probíhá - našimi těly. Pochopitelně je absurdní, aby mobilní operátoři vypnuli vysílače např. v noci, když jsme také závislí na přenosu informací. Musíme se smířit s tím, že naším tělem procházejí tisíce elektromagnetických vln různých frekvencí - od mobilních operátorů, vysílaček policie, armády, záchranné služby,taxíků i mnoha rozhlasových a televizních stanic vysílajících na zemi i ze satelitů.

Tisíce vysílačů působí nekontrolovaně na naše zdravíTalal Jabari - film

Mobilní operátoři nás uklidňují

Závratné zisky mobilních operátorů na celém světě umožňují i financování velkých reklamních kampaní, aby potencionální zákazníci využívali i další služby - jako je např. připojení do internetové sítě operátora, ale i do místních wi-fi sítí. Lokalizaci mobilu vašeho dítěte nebo automobilu a řadu podobných funkcí. Studie o působení elektromagnetických vln mobilních telefonů na lidský organizmus nejsou dostatečně důkladné a jsou jen krátkodobé. Mobilní operátoři pochopitelně nebudou uvádět výsledky studií, které varují před častým používáním mobilních telefonů, které oni prodávají. 

Jak se bránit před neviditelným vlněním ?

Experti v USA doporučují speciální stany do bytů, které odrážejí odrážející vlny jako moskytiéra komáry. Jiné finančně náročné systémy umožňují  izolovat celé stavby od vnějších elektromag. polí. Pochopitelně v takovém bytě nebudete mít signál svého mobilního operátora a budete si muset jít zavolat ven z domu. Tady se můžete se podívat na americký film (Plný signál), který odvysílala televizní stanice ČT2. Hlavní je požadovat od inženýrů a expertů, aby nově vyvíjená zařízení nepůsobila škodlivě na lidský organizmus. Zatím jsou mobilní operátoři motivováni především ziskem a nikoliv možnými zdravotními následky.

Prodejci výpočetní techniky doporučují vysílače pro domácí wi-fi sítě na noc vypínat, aby zbytečně nepůsobily vlny při spánku na obyvatele bytu, včetně dětí. Ale připadá mi to jako směšné doporučení, když jsem v našem malém městě v bytě zjistil výskyt 12-ti wi-fi sítí z okolí, které nemohu vypnout.

Zisk je důležitější než zdraví

Učil jsem na škole v menším městě a ředitel školy ochotně souhlasil s instalací vysílačů pro mobilní operátory a internet na vysoké školní budově. Buď to nevěděl nebo nechtěl vědět, že elektromag. vlnění je nejsilnější těsně u vysílače. Učil totiž češtinu a hudební výchovu. Pochopitelně zisk za pronájem střechy školy pro vysílače je velmi zajímavý, ale nevím, zda by se to líbilo rodičům, kteří to nejcennější co mají - do školy posílají.

Bohužel mnoho lidí si neviditelné nebezpečí neuvědomuje. 

Zesílení elektomagnetického záření za posledních 10 let představuje 3000 % proti normálnímu pozadí ! Statistiky uvádějí 2 - 6 % populace podle hustoty zalidnění, která je přecitlivělá na elektromagnetické záření. Dnes to jsou už stamiliony lidí.

 

Autor: Miroslav Štorch | neděle 30.6.2013 13:25 | karma článku: 19,63 | přečteno: 552x
  • Další články autora

Miroslav Štorch

Chceme v Česku domobranu ?

Zrušení některých hraničních kontrol v Evropě způsobilo opravdu volný pohyb osob a zboží. Za zboží můžeme považovat ale i drogy, zbraně. A bohužel kvete i obchod s lidmi. Touha EU po zisku je větší, než potřeba pocitu bezpečí.

17.11.2016 v 19:40 | Karma: 19,51 | Přečteno: 388x | Diskuse| Společnost

Miroslav Štorch

Porazí dnes Plíšková opět světovou jedničku ?

V semifinále US Open sesadila Karolína Plíšková dlouholetou světovou jedničku Serenu Williams a dnes ve finále ji čeká nová světová jednička Angelique Kerber z Německa. Karolína jí na trůn pomohla a hned dnes ji může porazit.Věřme

10.9.2016 v 20:37 | Karma: 21,34 | Přečteno: 614x | Diskuse| Sport

Miroslav Štorch

Můj první kilometr v roce 1967

Kdysi dávno před půlstoletím si děti nehrály doma na počítačích a tabletech, ale hodně běhaly venku s kamarády. Kluci lezli po stromech, hráli fotbal na každém plácku, kde bylo místo. Nebo s hokejkami proháněli tenisové míčky.

30.8.2016 v 15:46 | Karma: 21,02 | Přečteno: 495x | Diskuse| Letní běh

Miroslav Štorch

Televizní perličky na OH v Riu

Těšili jsme se doma na kvalitní přenosy z OH 2016 v HD rozlišení na dvou vysílacích kanálech a osmi streamech na webu České televize. Bohužel v některých případech šlo o rozhlasové zprávy ze soutěží, které nebyly přímo přenášeny.

22.8.2016 v 21:46 | Karma: 25,27 | Přečteno: 3562x | Diskuse| Společnost

Miroslav Štorch

Česká pošta mne štve.

Od letošního 1.května Česká pošta opět zdražila po třech letech o 23% známky na dopisy, pohlednice na 16 Kč , doporučené dopisy z 34 Kč na 38 Kč (o 11,7%). Úroveň služeb se ale podstatně zhoršuje. Mám dost nepříjemných zkušeností.

8.5.2016 v 20:12 | Karma: 34,10 | Přečteno: 2136x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nevěřte lžím a pomluvám, obhajuje Babiš neúčast na jednání o důchodech

23. dubna 2024  14:49,  aktualizováno  15:43

Poslanec a šéf ANO Andrej Babiš na svém účtu na sociální síti X zveřejnil video, ve kterém...

Zesílíme útoky na sklady západních zbraní, část jsme ukořistili, uvedl Šojgu

23. dubna 2024  15:21

Sledujeme online Ruská armáda zesílí útoky na ukrajinská skladiště, ve kterých jsou uložené zbraně dodávané Západem....

Konec uhlí do roku 2030 nestíháme, stát transformaci brzdí, míní Topolánek

23. dubna 2024  15:20

Pro transformaci a dekarbonizaci energetiky nebude tolik peněz, kolik se očekávalo, a změny...

Policie zadržela mladíka, který v tachovské škole vyhrožoval nožem

23. dubna 2024  15:03

Policisté zadrželi ve škole v Tachově mladého muže, který nožem vyhrožoval dvěma lidem. Při...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!